Zásady ochrany osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti SEVENTY-THREE, s.r.o., IČ: 02161427, se sídlem: Praha 3, Vinohradská 1999/110, PSČ 130 00, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 216128 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení,
  • Adresu bydliště
  • Identifikační číslo
  • Daňové identifikační číslo
  • Telefonní číslo
  • a e-mail (adresu elektronické pošty).

Jméno, příjmení a e-mail jsou zpracovány za účelem marketingové propagace. Tyto údaje budou Správcem evidovány a zpracovávány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti SEVENTY-THREE, s.r.o. Pro změnu osobních údajů či odvolání souhlasu nás kontaktujte na emailu info@nebeskepralinky.cz.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto podmínky jsou platné a účinné od 25. 5. 2018. Datum poslední aktualizace: 5. 10. 2018 SEVENTY-THREE, s.r.o.